Defibrillator: Onderhoud & bescherming

Het leasingprogramma van Healthcare Services Europe, garandeert u de beste dienstverlening in combinatie met een gespreide financiële oplossing.

Het bespaart U een eenmalige grote investering. Wij zorgen voor U en Uw medewerkers. Hun veiligheid en hun gezondheid is onze grootste zorg.

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. Samen met onze experts bekijken wij welke accessoires jullie nodig hebben en welke AED het best geschikt is voor uw organisatie.
 2. Wij maken U een uitgebreide offerte voor verhuur op lange termijn inclusief een Full Omnium Onderhoud service contract (FOSC) met een verlenging van de waarborg.
  Gezien onze grote aankoophoeveelheden via onze internationale organisatie, kunnen wij U steeds zeer competitieve prijzen aanbieden.

  In ons leasingprogramma is de beste dienstverlening steeds inbegrepen :
  Jaarlijks komt een lid van ons technisch team langs om de toestellen en accessoires uitgebreid te testen, up te daten indien nodig en gratis de nodige onderdelen te vervangen. In geval van panne wordt het toestel vervangen door een tijdelijk toestel, zonder extra kost.
  De elektroden (Pads) worden vervangen op vervaldatum, gratis evenals de batterij indien nodig. Er worden ook geen verplaatsingskosten aangerekend.

 3. Onmiddellijk nadat onze overeenkomst is afgesloten gaan wij over tot de installatie van uw AED.
  Meestal is dit op een zeer korte termijn realiseerbaar.
  Zo garanderen wij zo snel mogelijk de meest optimale veiligheid.

 4. Tijdens de leasingperiode staan wij in voor een snelle en correcte service. Wij staan 24/7 ter beschikking. Wij contacteren U automatisch elk jaar voor een uitgebreide controle op afspraak.

  Ook leasingprogramma’s in combinatie met opleidingen zijn steeds mogelijk.
  Zo garandeert U zich ervan dat Uw personeel ons materiaal correct gebruikt.
  Healthcare Services Europe is een deel van Healthcare Solutions Europe.
  Het leasingcontract is enkel mogelijk na aanvaarding door onze financiële dienst.